Societat 07/07/2021

Una eSIM per als turistes

Els usuaris podran gaudir de les mateixes tarifes que els clients de la telefonia mòbil de prepagament d'Andorra Telecom

ANA
1 min
Un telèfon mòbil.

Andorra la VellaAndorra Telecom ha habilitat l'eSIM per als visitants. D’aquesta manera, totes les persones que visitin el Principat i que tinguin un mòbil compatible amb aquest format, podran descarregar-se una eSIM, equivalent a una SIM física però en format digital.

Així, aquests usuaris podran realitzar comunicacions amb les mateixes tarifes que els clients de la telefonia mòbil de prepagament d’Andorra Telecom, estalviant-se els costos derivats del 'roaming' a Andorra.

Per poder descarregar-se aquesta eSIM, els clients hauran de registrar-se prèviament al web de la companyia i assegurar-se que el seu telèfon mòbil és compatible amb aquesta tecnologia. Els primers models compatibles amb la eSIM van aparèixer fa aproximadament tres anys.

Un cop fet el registre, el client haurà de triar entre les dues tarifes disponibles, de nou euros o dinou euros amb les que podrà efectuar i rebre trucades, enviar SMS i connectar-se a 4G amb les mateixes condicions que els clients habituals d’Andorra Telecom.

El portaveu d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, indica que “estem molt contents de poder oferir aquest servei a tots els visitants del país, facilitant la connexió a internet i, per tant, la interacció amb les xarxes socials per poder compartir la seva estada. D’aquesta manera, els visitants tindran a l’abast de la mà tot allò que el país els hi pot oferir i podran seguir connectats tranquil·lament durant tota la seva visita”.

Per donar a conèixer aquest nou servei, Andorra Telecom iniciarà en breu una campanya publicitària en línia dirigida als futurs visitants del país, de manera que puguin realitzar el procés de registre i descàrrega de la eSIM abans de la seva arribada a Andorra.

stats