Societat 02/01/2020

L'esllavissada a la Portalada ha costat, per ara, més de 281.000 euros

Quatres empreses es reparteixen les adjundicacions directes d'urgència

Carles Alonso
1 min
Les pedres que hi ha a la cubeta de la zona de la Portalada. / SFG

Andorra la VellaAl Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) han sortit publicades aquest dijous les partides directes de caràcter d'emergència que s'han hagut d'invertir a causa de l'esllavissada de l'estiu passat a la zona de la Portalada, que sumen un total de 281.775,06 euros dividits en quatre empreses.

Segons el BOPA, el Govern ha destinat 183.580,18 euros a l'empresa TP Unitas, 13.519,90 euros a Aerco, i 7.279,66 euros a Multiserveis Copríncep. Tot i que el BOPA no detalla els conceptes de cada una de les partides, sí que indica que, per aquestes tres empreses, són per l'adjudicació definitiva dels treballs d'emergència efectuats fins a finals de novembre a la CG1, a la zona de la Portalada.

Pel que fa als 77.395,32 euros adjudicats a Euroconsult, el Butlletí Oficial del Principat detalla únicament que és l'adjudicació definitiva dels treballs d'assistència tècnica d'emergència efectuats fins a finals de novembre a la CG1.

Cal recordar que el 31 de desembre la comissió encarregada de fer el seguiment de la zona de la Portalada va retornar al nivell 2 de vigilància tot i que els responsables dels ministeris d'Interior i d'Ordenament Territorial, a més dels geòlegs, continuen portant a terme les tasques de seguiment constant a la zona.

stats