Societat 13/10/2022

Espanya obre un concurs per a redactar l'estudi informatiu per millorar l'N-260 entre la Seu i Adrall

El pressupost de licitació ascendeix a 1 milió d'euros

ARA Andorra
1 min
Tram de l'N-260.

Andorra la VellaEl Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha licitat el contracte de serveis per a redactar l'estudi informatiu de "Condicionament i variants de traçat de l'N-260, Eix Pirinenc. Tram: La Seu d'Urgell (carretera N-145) – Adrall", a la província de Lleida. El pressupost de licitació ascendeix a 1 milió d'euros (IVA inclòs).

L'Eix Pirinenc (N-260) en aquest àmbit suporta una elevada intensitat de trànsit, amb una mitjana diària de 15.000 vehicles i pics estacionals de fins a 22.000 vehicles el mes d'agost. A més, les característiques de la infraestructura amb trams en travessia, edificacions confrontants, nombrosos accessos directes i interseccions, motiva la necessitat d'escometre una millora d'aquesta carretera.

Així, l'objecte de l'estudi informatiu serà definir i comparar diferents alternatives per a millorar l'N-260 entre els quilòmetres 227,600 i 234, corresponent al tram entre la Seu d'Urgell (entorn del km 1,100 de la carretera N-145) i Adrall, bé mitjançant l'aprofitament del corredor actual amb el condicionament de la infraestructura existent, bé plantejant variants de traçat on sigui necessari.

stats