Societat 29/05/2019

Esport i dinar a la frontera entre dues parròquies

La 7a edició de la trobada Canillo-Ordino, el proper 9 de juny, confia arribar als 180 participants

C. G.
1 min
El cap d'Esports del comú de Canillo, Francesc Oriol, i el conseller de Turisme, Esports i Dimanització, Jordi Serracanta, presenten la 7a trobada Canillo-Ordino. / C. G. (ANA)

OrdinoEl diumenge 9 de juny tindrà lloc la setena trobada Canillo-Ordino, una jornada de celebració entre ciutadans de les dues parròquies, que rememora trobades de fa dècades de germanor a dalt del coll d'Ordino. L'esdeveniment comptarà amb una cursa d'orientació i amb un dinar de germanor. Si el temps es comporta, els organitzadors confien arribar als 180 participants, que és la xifra màxima de persones que es poden inscriure a l'esdeveniment. De fet, l'any passat, tot i una intensa pluja, es va arribar al centenar de persones, ha recordat el conseller de Turisme, Esports i Dinamització del comú d'Ordino, Jordi Serracanta.

La cursa d'orientació, ha explicat el cap d'Esports del comú de Canillo, Francesc Oriol, tindrà dos nivells, un per als qui vulguin competir i que farà moure als corredors per tot el coll d'Ordino, i un de familiar apte per a totes les edats i estat físic i pensada més per "divertir-se". En acabar, es farà el dinar popular.

Les inscripcions ja estan obertes. En cas de mal temps, el dinar es traslladarà a l'edifici Perecaus de Canillo.

stats