Societat 09/10/2022

Esports obre un concurs per rehabilitar espais dins del Centre de Tecnificació d'Ordino

Les empreses interessades tenen temps fins al 10 de novembre per entregar la documentació pertinent al Servei de Tràmits del Govern

ARA Andorra
2 min
Centre de tecnificació d'Ordino.

Andorra la VellaEl Consell de Ministres ha aprovat aquest dimecres, a proposta de la titular de Cultura i Esports, Sílvia Riva, la licitació dels treballs per a la reforma d'espais de la zona de serveis del Centre de Tecnificació d'Ordino (CTEO). Actualment, el centre esportiu ja ofereix serveis específics com ara el servei de preparació física i readaptació, el servei de psicologia esportiva, el servei de nutrició esportiva i el servei d'àpats.

Els serveis estan lligats al projecte H23 que té com a missió posicionar el Centre de Tecnificació Esportiva d'Ordino (CTEO) com a centre neuràlgic per a l'entrenament dels esportistes d'alt nivell i de tecnificació. L'objectiu principal és oferir un servei integral per a la millora de rendiment esportiu dels esportistes becats al programa ARA (alt rendiment d'Andorra) i per als i les esportistes dels programes de tecnificació i alt nivell de les federacions nacionals.

Els serveis s'han iniciat en espais provisionals del CTEO i és necessari poder disposar de nous espais per poder oferir-los de manera correcta així com per poder absorbir tota la demanda per part dels esportistes becats al programa ARA (Alt rendiment d'Andorra) i dels esportistes dels programes de tecnificació i alt nivell de les federacions esportives. Les obres que ara es liciten tenen un abast de prop de 400 m² i tenen per objectiu reorganitzar els espais que fins ara estaven destinats a l'EFPEM i que permetran recol·locar els serveis de laboratori de proves d'esforç, despatx de psicologia i nutrició esportiva, serveis mèdics i fisioteràpia.

La licitació es fa mitjançant concurs nacional i amb modalitat ordinària. El plec de bases es pot descarregar gratuïtament als webs www.tramits.ad i www.etramits.ad. Les empreses interessades tenen temps fins al 10 de novembre per entregar la documentació pertinent al Servei de Tràmits del Govern.

stats