Societat 23/01/2020

Espot demana a ministeris i departaments revisar els protocols que s'activen en temporals de neu

Mobilitat, COEX, Protecció Civil, bombers i policia, entre els presents a la reunió amb el cap de Govern

Agència Ana
1 min
Els carrers nevats d'Andorra la Vella. / A. B.

Andorra la VellaEl cap de Govern, Xavier Espot, ha fet aquest dijous al matí una reunió amb els diferents ministeris i departaments que es coordinen en situacions meteorològiques excepcionals com la viscuda aquest dimecres. Espot ha demanat a tots ells revisar i analitzar els protocols que s’activen en temporals de neu i actualitzar-los tenint en compte l’experiència durant el temporal.

Així, a la reunió hi eren presents el ministre de Finances i Portaveu, Eric Jover; el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres; el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell; la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, i la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla.

També el director de l’Oficina de l’Energia i del Canvi Climàtic, Miquel Rossell; un meteoròleg de Govern, Guillem Martin; un responsable del COEX, Jordi Garcia; el director de Protecció Civil i Gestió d’Emergències, Cristian Pons; el director del departament de Sistemes Educatius i Serveis Escolars, Marc Jover; el director del Cos de Bombers, Joan Carles Recasens; el director adjunt de la policia, Bruno Lasne, i el cap de l’àrea de Mobilitat, Jaume Bonell.

Després de repassar les actuacions efectuades durant les passades hores, s’ha acordat fer una nova reunió tècnica els pròxims dies per tal de revisar les actuacions vigents i implementar mesures de millora per a pròximes situacions similars.

stats