Fer esquí de muntanya o raquetes per una causa solidària

La 3a Pal Skimo se celebra dissabte 5 de gener a benefici d'Unicef

La 3a Pal Skimo arriba a l’estació massanenca aquest dissabte 5 de gener amb la intenció d’igualar el centenar de participants que es van registrar l’any passat. Aquest any els beneficis de la cursa, que es podrà fer tant en 'skimo' com amb raquetes de neu, seran per a Unicef, que ho destinarà als programes que té en marxa, tal com ha comentat la directora de l’ONG, Marta Alberch.

Anna Parramon, de Creadors d’Il·lusions, ha posat en relleu que van pensar en Unicef ja que la cursa coincideix amb la nit de reis i era una bona ocasió per sensibilitzar sobre els problemes dels infants. Les dues curses surten des de la Caubella a les 10.45 hores i la d’'skimo', de quatre quilòmetres, va fins al pic del Cubil. La de raquetes arribarà al pla de la Cot, i constarà de 2,5 quilòmetres. Parramon ha animat tothom a participar ja que el circuit, malgrat la manca de nevades, estarà “en òptimes condicions”. De fet, l’objectiu és el de poder igualar els 102 participants de l’any passat. També hi ha la possibilitat d’adquirir un dorsal zero, si el que es vol és contribuir a la causa benèfica sense córrer.

També els germans Òscar i Marc Casal, ambaixadors de la cursa, han animat a la participació, ja que tal com ha destacat Marc, “com més gent hi hagi més podrem ajudar”. Òscar, de la seva banda, ha agraït que es pensi en esportistes del país com a cares visibles dels esdeveniments.

Les inscripcions es poden fer a través de www.topcrono.net i valen 25 euros. El dissabte, entre les 9 i les 10.30 hores, es podran fer també de manera presencial i el cost és ja de 30 euros. Hi haurà premis per als tres primers masculins i els tres primers femenins de cada cursa.