Societat 24/10/2021

Les estacions d'esquí es retroben amb els clients a la fira

ANA
2 min
Les autoritats davant de l'estand d'Ski Andorra durant la inauguració aquest divendres passat de la Fira d'Andorra la Vella.

Andorra la VellaLa celebració de la Fira d'Andorra la Vella ha permès que les estacions d'esquí del país poguessin reprendre el contacte amb els seus clients després d'una temporada passada atípica a causa de la pandèmia del coronavirus. Així es desprèn del balanç que han realitzat Grandvalira i Vallnord Pal-Arinsal, les quals afirmen que l'esquí ha estat un dels grans atractius de la fira.

Per la seva banda, des de l'estació massanenca manifesten que la venda de forfets durant el cap de setmana s'ha situat al mateix volum que en l'edició del 2019, tot i que exposen que els clients es decanten cada cop més per la compra per internet. El director general d'EMAP, Josep Marticella, destaca que una gran part de les unitats de forfets, que tradicionalment es venien a la Fira, ja s'havien venut de forma telemàtica, tot i que ressalta que els resultats són "molt positius, ja que igualen les vendes del 2019" i assoleixen els nivells de venda anticipada que tenien previstos. El preu del forfet Ski & Bike per als adults residents a Andorra passarà a tenir un preu de 225 euros per adults i 85 per als infants.

D'altra banda, des de Grandvalira assenyalen que ja tenen la mirada posada en la temporada d'hivern i la celebració de la Fira els ha donat l'oportunitat de recuperar el contacte amb el client en persona. La venda de forfets del domini esquiable s'ha mantingut en la línia del que s'esperava i informen que fins al 9 de desembre el preu del forfet es mantindrà en promoció per un import de 375 euros per als residents i 740 euros per als no residents. A partir d'aquesta data el preu de venda al públic es manté igual per als ciutadans d'Andorra, però passa a ser de 935 euros per als no residents.

En referència a Ordino Arcalís, comenten que els residents fidels al Principat pagaran 185,25 euros, davant dels 484,50 euros dels no residents. Els ciutadans al país que adquireixin el passi per primera vegada podran fer-ho a un preu de 195 euros, mentre que els nous clients no residents hauran d'abonar-ne 510.

stats