Societat 02/10/2021

Èxit en l'estrena del musical infantil 'Coco' a Encamp

El nombre d'entrades venudes s'enfila a les 153

ANA
2 min
Un moment de la representació del musical infantil 'Coco' aquesta tarda a Encamp.

EncampLa representació aquest dissabte del musical infantil 'Coco' a Encamp ha estat tot un èxit. Ho demostra el fet que s'hagin venut totes les entrades disponibles, un total de 153. La funció, de la companyia Barbarie Teatro Musical, ha emocionat grans i petits tot narrant, en una adaptació, la història de la coneguda pel·lícula de Disney basada en la tradició mexicana del Dia dels Morts.

D'aquesta manera, els actors i actrius han explicat i cantat la vida d'en Miguel, un noi de Santa Cecilia que somia en ser un gran músic. Per a aconseguir la benedicció de la seva família, la qual s'oposa rotundament al fet que l'infant es dediqui a la música, viatjarà accidentalment al món dels morts. Al llarg d'aquesta aventura descobrirà la importància de l'amor, de la família i que només mor qui és oblidat.

L'actuació ha tingut lloc a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp amb el compliment estricte de les mesures per evitar la propagació del coronavirus. Així doncs, els espectadors havien de portar una mascareta FFP2 per garantir la seguretat del públic i entre els assistents s'ha deixat l'espai de separació que marca el reglament.

Una escena de la representació del musical infantil 'Coco' aquesta tarda a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp.
Una escena de la representació del musical infantil 'Coco' aquesta tarda a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp.

L'espectacle 'Coco' és la tercera funció en el marc de la temporada d'espectacles musicals infantils, en la qual el comú encampadà ha apostat per la qualitat i la inclusió. Cal recordar que el pròxim 20 de novembre tindrà lloc l'última obra, una adaptació de la coneguda pel·lícula de Disney 'Aladdin'.

stats