Societat 03/06/2023

Èxit de participació en la bicicletada popular en el marc de la campanya 'Aprèn a rodar'

La cursa buscava sensibilitzar la població respecte de la bicicleta i dels seus beneficis

ANA
1 min
Imatge de la bicicletada.

Andorra la VellaCentenars de persones, especialment infants, han pres part aquest dissabte de la bicicletada popular que s'emmarca en la campanya 'Aprèn a rodar', una iniciativa que neix amb la voluntat de motivar els més petits a fer ús de la bicicleta de forma autònoma i sensibilitzar la població respecte de la bicicleta i dels seus beneficis. Aquesta cursa arriba després que el 20 de maig se celebressin activitats i tallers adreçats als més petits per promoure aquest hàbit saludable.

La sortida de la pedalada s'ha celebrat tot just al davant de les instal·lacions del Bici Lab i ha comptat amb dos circuits per Andorra la Vella: un més curt de dos quilòmetres i un altre més exigent de quatre.

Un altre dels objectius de la campanya 'Aprèn a rodar' és impulsar una major educació viària i treballar per la inclusió social. La proposta, organitzada pel Govern amb la col·laboració del comú d'Andorra la Vella, permet que la capital aculli durant la jornada d'aquest dissabte un ampli programa d'activitats amb motiu del Dia mundial de la bicicleta, una diada que, precisament, se celebra aquest 3 de juny.

Cal destacar, a més, que es tracta de la primera vegada que se celebra aquest dia des de la posada en marxa del Bici Lab Andorra, un espai que vol ser més que un museu i al voltant del qual s'han d'articular els esdeveniments vinculats al món de les dues rodes. La pedalada popular ha estat oberta a tots els públics i ha sigut apta per a tots els nivells.

stats