Societat 03/07/2019

La FAF anuncia que convocarà eleccions

La federació ho argumenta per evitar la paralització de l'entitat i de les competicions

Ara Andorra
1 min
Víctor Santos quan va ser elegit president de la FAF / FAF

Andorra la VellaLa junta directiva de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) acaba d'anunciar que té la intenció de convocar properament eleccions a la presidèncoa "en un clar missatge de transparència i pensant en el benefici del futbol, Andorra".

En un comunicat a les xarxes socials la FAF argumenta la decisió per evitar paralitzar el funcionament habitual de la pròpia federació i de les competicions.

La decisió mostra un canvi important en la posició de l'actual junta, que fa dos dies va suspendre l'assemblea per un defecte de forma i va anunciar que la tornaria a convocar, però en cap moment va insinuar una convocatòria electoral.

Aquest canvi d'opinió no fa més que mostrar que el pols intern entre els clubs crítics amb la junta actual i els que són fidels als dirigents de la FAF s'està inclinant cap als primers, que exigeixen eleccions a causa de l'operació Cautxú, que investiga delictes econòmics relacionats amb les partides de la UEFA i la FIFA i que manté en presó provisional el secretari general, Tomàs Gea, i el tresorer, Josep Garcia.

stats