Societat 07/07/2022

FEDA contribuirà a fer més sostenible la mobilitat de l’organització de la Copa del Món de BTT Vallnord 2022

Ho farà amb la cessió de dues furgonetes i un turisme 100% elèctrics que s'utilitzaran per als desplaçaments de l'esdeveniment

ANA
1 min
Els últims vehicles elèctrics adquirits per la flota de FEDA.

EncampAmb l’objectiu d’impulsar la sostenibilitat i especialment en l’àmbit de la mobilitat, FEDA col·laborarà aquest estiu amb l’organització de la Copa del Món de BTT Vallnord Pal-Arinsal 2022 per fer els seus desplaçaments una mica més sostenibles. Ho farà amb la cessió d’una flota de vehicles elèctrics per al trasllat de les persones que fan possible aquest esdeveniment esportiu de país. Així, s’aprofiten recursos ja existents i s’estableixen aliances per fer camí cap als objectius del desenvolupament sostenible conjuntament.

Els vehicles proporcionats a l’organització per a l’ocasió seran dues furgonetes i un turisme 100% elèctrics que s’utilitzaran per als desplaçaments de l’esdeveniment, l’assistència a participants i col·laboradors.

La Copa del Món de BTT se celebrarà del 12 al 17 de juliol al Vallnord Bike Park. Serà un cap de setmana ple de proves esportives i activitats per als milers d’espectadors que viuran en directe les competicions i els que les seguiran a través dels mitjans.

FEDA, de la mateixa manera que l’estació de muntanya, fa una ferma aposta per la sostenibilitat, que està present en l’organització de l’esdeveniment en tots els aspectes econòmics, socials i mediambientals. Així, FEDA s’hi ha sumat esperant poder promoure també els valors del compromís per la mobilitat sostenible i la lluita contra el canvi climàtic entre l’audiència i els participants.

stats