Societat 26/08/2019

Les candidatures d'Àlvarez i Riba concorreran a les eleccions de la FAF

Les llistes han estat validades per part de la Junta electoral i d’aquesta manera el proper 12 de setembre competiran a les eleccions de la Federació Andorrana de Futbol

Carles Alonso
1 min
Carles Riba, al centre de l'imatge, quan va fer el pregó el 2018 de la festa major d'Andorra la Vella. / ARA Andorra.

Andorra la VellaSegons ha indicat la mateixa FAF, la primera llista en presentar la documentació necessària va ser l’encapçalada per Fèlix Álvarez que serà el candidat a president acompanyat d’Alfonso Martín i Ricard Tolosa com a vicepresidents, Josep Antoni Combarros com a tresorer i Josep Izquierdo, Joan Foix, Anna Pazos i Marc Rodríguez com a vocals.

L’altra llista, que també va formalitzar la seva candidatura per aspirar a governar l’estament del futbol andorrà, ha estat l’encapçalada per Carles Riba. Amb ell l’acompanyarien Josep Maria Cabanes i Javier Granged com a vicepresidents, Diana Sánchez com a tresorera. Per últim, els vocals serien David Férriz, Xavier Bové, Laura Mas, Denis Garcia, Josep Maria Cornella i Jordi Olcina.

D’aquestes dues llistes en sortirà la nova Junta Directiva de la Federació Andorrana de Futbol. Serà en les eleccions del 12 de setembre.

Àlvarex va ser jugador de futbol i Riba ha estat lligat al futbol sala, com a seleccionador nacional.

stats