Societat 05/10/2019

Fenomen Dàmaris Gelabert

Entrades exhaurides a les dues actuacions d'avui a Encamp

Carles Alonso
2 min
Dàmaris Gelabert, a la primera de les actuacions a Encamp. / C. A. (ANA)

EncampHa hagut d'ampliar a doble sessió perquè, la programada inicialment, les entrades es varen esgotar en una hora. La segona, el temps encara va ser de rècord: en trenta minuts, les més de 450 entrades ja tenien propietaris. I és que Dàmaris Gelabert ha fet penjar el cartell d'entrades exhaurides a les dues sessions que ha fet a Encamp. Perquè la seva agenda no podia fer espai per una altra sessió, perquè hauria omplert, de nou a una tercera sessió.

Dàmaris Gelabert ha transformat la cançó infantil gràcies al conegut 'fenomen Dàmaris Gelabert'. Els més petits i petites de casa frisen amb ella i els grans, els aporta aquell missatge que 'arriba' per ser de fora. Tot ple de valors. Cançó per despertar-se, cançó per rentar-se les dents, cançó per vestir-se sol...

Dàmaris s'ha mostrat encantada de tornar a Andorra, en aquest cas a Encamp, i ha comentat que "estem encantats de venir a Andorra i ha estat tot un èxit que no hi hagin entrades per cap de les dues actuacions". Per la protagonista, veu dos motius pel qual s'ha creat el fenomen Dàmaris "primer de tot hem cuida't molt la qualitat musical, ja que hem fet cançons com si fossin per adults amb bons músics amb bons estudis, bons arranjaments". Gelabert ha afegit que "per una altra banda les cançons tenen un contingut molt pedagògic que en el repertori català mancava i crec que ha estat un punt perquè les cançons s'hagin fet molt populars".

Des de l'àrea de cultura del comú d'Encamp es mostren "encantats de no tenir entrades, ja que la parròquia hi ha molts infants i aquest públic, juntament amb els seus pares són molt importants" indicaven des del comú.

stats