Societat 16/07/2022

El Ferrari andorrà de 240.000 euros del youtuber Willyrex es queda encastat en un rentador de cotxes eivissenc

El xassís del vehicle és tan baixet que es va quedar enganxat

ARA Andorra
1 min
El ferrari de Willyrex.

EivissaEls cotxes esportius, amb un xassís més baix de l’habitual, no són els més còmodes per a circular per Eivissa, una illa repleta de camins de terra i amb desnivells en les carreteres. El youtuber i streamer espanyol Willyrex (Guillermo Díaz Ibáñez) ha estat a Eivissa de vacances al costat de la seva família i ahir, entorn de les 19 hores, el seu Ferrari F8 Tribut, valorat en uns 240.000 euros, es va quedar ‘enganxat’ en un rentador de cotxes a Sant Josep.

A l’hora de sortir del rentador, el xassís del cotxe es va quedar encaixat en el desnivell del voral de la carretera. I allà va estar una bona estona fins que amb paciència i cura van aconseguir que el Ferrari pogués seguir el seu camí. El Ferrari té un xassís a tan pocs centímetres del terra que qualsevol desnivell pot fer que la part del mig del vehicle es queda atrapada. Així ho publica el Diario de Ibiza.

Un testimoni presencial assegura que quan el cotxe anava a accedir a la carretera es va sentir un soroll desagradable, pel fet que el sota del vehicle havia tocat el sòl. Del Ferrari va sortir Willyrex amb les mans al cap, pensant que podria haver ocasionat algun desperfecte al seu luxós esportiu, i es va dirigir al safareig per a sol·licitar ajuda.

Tota l’escena potser amb un altre cotxe hauria passat desapercebut, però amb un Ferrari andorrà, amb la bandera d’Itàlia al sostre i conduït per Willyrex, la circumstància va fer que els presents fessin fotografies.

El cotxe es va quedar encastat.
stats