Societat 27/12/2020

Per Festes, consum local

Encamp i Pas de la Casa agafen el relleu dels mercats de Nadal

Ana
1 min
El mercat de Nadal d'Encamp, aquest diumenge. / E.C. (ANA)

EncampDes d'aquest diumenge 27 de desembre i fins al 2 de gener, la plaça de Sant Miquel d'Encamp estarà animada amb el mercat de Nadal. LLaminadures, roba d'hivern, decoració nadalenca i altres artesanies omplen el centre de la parròquies durant la pròxima setmana. A més, cada dia hi haurà dos espectacles de llum a les 18 h i a les 20 h per distreure els assistents.

La importància del comerç de proximitat i l'impuls del consum local són els eixos de la campanya de promoció que el comú ha llençat aquestes festes, amb la col·laboració dels empresaris de la parròquia. Entre les iniciatives també hi ha sortejos i vals de compra que es podran aconseguir a la fira.

El de la vila encampadana no serà l'únic mercat. El Pas de la Casa també tindrà un segon mercat del 2 al 10 de gener després que ja se'n fes un a mitjans de desembre. Amb productors locals i artesans, les parades es situaran al voltant de la Plaça de l'església i complementaran l'experiència del turisme de compres al Pas de la Casa.

Val a dir que el comú ha previst dins les activitats de Nadal un espectacle de circ fins al 6 de gener, que es farà a la sala de festes del Complex en diferents horaris. Els infants podran gaudir de malabars i contorsionisme amb el circ per a tots els públics Dias Brothers, premiat a diferents festivals internacionals.

stats