Societat 13/04/2022

La final del Solo Sax Fest Competition compatarà amb sis participants

A la jornada d'aquest dimecres hi han participat divuit músics

ANA
1 min
Els finalistes de la Solo Sax Comptetition.

Andorra la VellaUn total de sis participants es disputaran el trofeu per a la vuitena edició del Solo Competition el pròxim 15 d'abril. Els finalistes de l'edició són: Dmitry Pinchuk (Rússia), Francisco José Sánchez Blanco (Espanya), Rémy Desbonnet (França), Louis Hognon (França), Giorgi Dzhishkariani (Rússia), i Alessandro Malagnino (Itàlia).

La semifinal del concurs s'ha celebrat durant tota la jornada d'aquest dimecres i ha comptat amb un total de divuit aspirants que han interpretat el primer moviment de la sonata per viola i piano de la compositora Rebecca Clarckei han pogut escollir una obra. El jurat ha tingut en compte la tècnica en la interpretació de les peces i el resultat final de l'execució formada pel saxofonista i l'acompanyant d'un dels pianistes professionals del concurs.

Aquest divendres tindrà lloc la final del concurs que començarà a les 15.00 hores i estarà oberta al públic. La gala de cloenda d'aquest certamen musical, així com l'entrega de premis, seran el mateix dia a partir de les 21.00 hores. En aquell moment es donarà a conèixer el guanyador de la vuitena edició del Solo Competition.

 

stats