Societat 13/05/2020

Finalitza l'atenció psicològica gratuïta pel confinament

Des del col·legi informen que han atès unes 300 persones però manifesten que amb la reobertura dels centres no poden mantenir el servei

Ara Andorra
1 min
El president del CPSIA, Òscar Fernández. / C.G.

Andorra la VellaEl Col·legi de Psicòlegs anuncia que el diumenge 17 de maig finalitza el servei d'atenció psicològica que es va engegar per donar resposta a les necessitats de la població durant el període de confinament. A través d'un comunicat, des del col·legi manifesten que amb la reobertura dels centres de psicologia del Principat, després de les noves mesures adoptades pel Govern, no es pot mantenir aquest servei d'atenció amb els voluntaris.

El servei es va iniciar el 17 de març amb la participació de 26 psicòlegs voluntaris i durant aquests dos mesos ha atès unes 300 persones que han manifestat diversos neguits o trastorns psicològics que requerien una atenció professional. Des de la junta del col·legi, declaren que els resultats d'aquest projecte refermen la necessitat d'incloure als psicòlegs com a especialistes de la salut mental dins de la cartera de serveis sanitaris del Principat. Finalment, també destaquen les diverses col·laboracions que han establert durant aquests dos mesos amb entitats, administracions i col·lectius del país.

stats