Societat 30/09/2022

Fins a 150 persones s'apleguen a la jornada Gent gran activa d'Ordino

El dimecres 5 d'octubre Andorra la Vella acollirà la xerrada 'Exercici físic per a un envelliment saludable'

M.P. (ANA)
1 min
Algunes de les activitats celebrades durant la jornada Gent gran activa d'Ordino.

OrdinoAl voltant d'unes 150 persones s'han aplegat aquest divendres a Ordino per participar en les activitats físiques i mentals que la corporació ha acollit amb motiu de la jornada Gent gran activa, un projecte de solidaritat que compta amb el suport dels set comuns, i del Comitè Olímpic Andorrà, i que consisteix a organitzar una sèrie de jocs esportius per a les persones d'edat avançada de la parròquia. Un cop superades les propostes esportives, Andorra la Vella acollirà una xerrada sobre els beneficis d'estar actiu que se celebrarà el dimecres 5 d'octubre.

Inicialment, la jornada havia previst una caminada amb obstacles des de la mina de Llorts fins al poble d'Ordino. La pluja, però, ha obligat a modificar el programa, per la qual cosa s'ha traslladat a la gent gran inscrita al Centre de Tecnificació d'Ordino (CTEO), on han pogut participar en proves d'habilitat i en una activitat de taitxí. Tot i això, els més atrevits s'han aventurat a fer la ruta del ferro malgrat les precipitacions. Un cop superades les proves d'activitat física, la gent gran de la parròquia gaudirà d'un dinar de germanor a l'hotel Coma que comptarà amb la presència de les autoritats comunals.

El dimecres 5 d'octubre Andorra la Vella acollirà la xerrada 'Exercici físic per a un envelliment saludable', a les quatre de la tarda a l'estadi comunal Joan Samarra, i que girarà al voltant dels beneficis de l'exercici en la salut. Parlaran des del vessant mèdic els doctors Eva Heras i Pablo Garibaldi i Joan Missé abordarà més l'aspecte físic. Després de la xerrada els participants podran fer uns vint minuts de pràctica física i tot seguit s'oferirà un berenar.

stats