Societat 08/12/2020

Fins a 63 incidències a la via pública notificades amb la nova aplicació del comú de Sant Julià de Lòria

Porta 252 descàrregues i els principals problemes tramitats són pel manteniment de la parròquia

Ana
1 min
Aplicació 'Sant Julià de Lòria-Ets tu'. / ANA

Sant Julià de LòriaL'aplicació 'Sant Julià de Lòria-Ets tu' per agilitzar la notificació de denúncies, problemes o incidències a la via pública ha facilitat que en les darreres dues setmanes des que està en funcionament, s'hagin tramitat un total de 63 incidències. L'objectiu del comú era millorar la qualitat de vida dels lauredians i responia als compromisos electorals que la majoria comunal va adquirir amb els ciutadans.

Cal recordar que l'aplicació dona contacte en tot moment amb el comú i amb el seguiment de la incidència que s'hagi emès, i en el moment que està resolta també es notifica a l'usuari. Així, les principals incidències que s'han rebut han estat relacionades amb qüestions de manteniment de la parròquia. A més, s'han tramitat diversos problemes pel que fa a la circulació, a l'urbanisme, al servei tècnic i als boscos, segons informen des del comú.

Durant aquestes més de dues setmanes que porta en funcionament, ha tingut 252 descàrregues. L'aplicació es troba disponible gratuïtament als sistemes operatius iOs i Android. Des de la corporació valoren molt positivament el funcionament de l'aplicació perquè les dades demostren que la ciutadania l'ha acollit molt bé i la fa servir.

stats