Societat 07/01/2019

Fins a un 3% més de visitants al Saló de la infància i la joventut

Hi han passat 7.244 persones i l'increment ha estat notable al Pas de la Casa

M. F.
1 min
Una de les propostes del saló, al Pas de la Casa. / TWITTER COMÚ D'ENCAMP

Andorra la VellaLa 27a edició del Saló de la infància i la joventut d’Andorra ha tancat portes amb un total de 7.244 visitants, la qual cosa representa un increment “d’entre el 3 i el 3,5% més” que l’any passat, tal com ha explicat el director de Joventut i Esports del comú d'Encamp, Ignasi Vinós. D’aquesta manera, a les 6.498 persones que van passar pel saló a Encamp cal afegir les “gairebé 800” que ho han fet pel Pas de la Casa, on realment s’ha registrat un increment important.

D’aquesta manera, Vinós ha destacat que la campanya que es va fer prop dels hotels, per comunicar que es duia a terme aquesta proposta lúdica per a infants i joves, ha estat “realment efectiva” al Pas de la Casa, on especialment els dos primers dies d’obertura, el 3 i el 4 de gener, hi va haver molta afluència de turistes.

Des del comú es mostren “força satisfets” de les xifres aconseguides, ja que cal destacar que l’objectiu era els 7.500 visitants i les xifres hi han estat molt a prop. Entre les propostes que han tingut una millor acollida ha estat el ‘What you play’, els simuladors, els tallers de disfresses i maquillatge i la ludoteca, tal com ha assenyalat Vinós, que ha afegit que de cara a possibles millores, s’han fet més d’un centenar d’enquestes entre els participants, que ara seran analitzades per determinar quines aportacions es poden implementar en l’edició de l’any que ve. Vinós també ha fet èmfasi en la bona acollida de la revetlla de Cap d’Any, que “a priori” també es podria repetir aquest 2019.

stats