Societat 23/09/2022

Formació per promoure l'emprenedoria

S’estructura en tres mòduls: la creació d’un comerç, comunicació i màrqueting, i comptabilitat, fiscalitat i finançament

ANA
1 min
Una imatge del primer 'Bootcamp'.

Andorra la VellaEl ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, a través del Centre de formació al llarg de la vida, posa en marxa el 10 d’octubre el 'Bootcamp' Aprèn a emprendre. L’objectiu és formar persones en les habilitats bàsiques necessàries per emprendre i oferir eines d’emprenedoria i de marc econòmic i empresarial a aquells qui estan valorant desenvolupar una idea de negoci i que volen adquirir els coneixements suficients per tal de poder-la fer realitat.

Així, els assistents aprendran a fer els tràmits necessaris per obrir una empresa a Andorra, a tenir en compte els aspectes financers i de comptabilitat, i a utilitzar eines de comunicació eficients per donar a conèixer-la.

És el segon ‘Bootcamp’ que s’organitza, després del que es va dedicar al desenvolupament web integral als mesos de maig i juny. Es tracta d’un mètode innovador que constitueix un tipus de formació alternativa a les vies tradicionals. Es basa en programes d’entrenament intensiu de curta durada, amb una metodologia eminentment pràctica, i que cerca una ràpida inserció en el món econòmic.

El programa es desenvoluparà de manera intensiva durant tres setmanes i serà impartit per experts professionals. S’estructura en tres mòduls: la creació d’un comerç, comunicació i màrqueting, i comptabilitat, fiscalitat i finançament.

El 'Bootcamp' s’ofereix de manera gratuïta i s’impartirà a les aules del Centre de formació al llarg de la vida. Hi podrà accedir el públic en general, major de 18 anys. Les inscripcions es poden fer al web

www.cflv.ad

del 26 de setembre al 5 octubre, informen des de l'executiu.

stats