El formatge, protagonista aquest dissabte a illa Carlemany

Arriba la segona edició del Cheese Day, amb tallers per a tots els públics durant tota la jornada

Aquest dissabte 10 de març, a partir de les 11.30 hores i a la planta baixa, torna el Cheese Day a illa Carlemany. Una jornada sencera dedicada al món del formatge en una segona edició de la mà novament de la formatgeria La Antigua de Fuentesaúco (Zamora), dedicada a l’elaboració artesanal de formatges amb llet crua d’ovella.

La jornada s’encetarà amb un taller molt didàctic destinat als infants, ‘La Antigua Educa’, on aprendran a elaborar formatge. Aquest taller va néixer de la mà de la Fundació General de la Universitat de Salamanca amb l’objectiu d’apropar la cultura i tradició als més petits, i ja s’ha portat a més de cent escoles de tot Espanya. El taller s’allargarà fins a les 12.30 hores i les places són limitades; per això, cal recordar a tots els pares interessats que els seus fills gaudeixen d’aquesta experiència única que poden fer les seves reserves trucant al 80 47 47.

Per al públic adult, el taller ‘No te cortes’ els donarà, a partir de les 18 hores, consells i recomanacions de com tractar els diversos tipus de formatges i de com tallar-los, ja que el tall també pot condicionar el seu sabor. En aquest cas, no cal inscripció prèvia.