Societat 08/09/2019

França toca l'himne d'Andorra i els futbolistes d'Albània no van voler jugar

Prèvia del duel per les Eliminatòries a l'Eurocopa 2020

Ara Andorra
1 min
Els jugadors albanesos.

ParísL'inici del partit França-Albània, de la fase de classificació per a l'Eurocopa 2020, es va veure retardat aquest dissabte uns cinc minuts a Saint-Denis causa d'un error amb l'himne albanès. ja que va reproduir l'himne d'Andorra en lloc del del conjunt visitant. Per la megafonia de l'Stade de France es va parlar d '"incident tècnic amb l'himne albanès", mentre que un membre del cos tècnic de la selecció va indicar que l'himne que sonava no era el d'Albània.

Els seguidors albanesos presents a l'estadi van rebre aquest primer himne amb xiulets, en senyal de desaprovació. Poc després va poder sonar el correcte, que va ser seguit d'aplaudiments de tot l'estadi. L'inici del partit es va donar amb uns cinc minuts de retard respecte a l'hora prevista,

Però això no va ser tot: els narradors es van lamentar per l'error, però van acabar demanant-li disculpes 'als seguidors d'Armènia!

Els futbolistes van decidir no iniciar el partit fins després que els encarregats d'esmenar l'errada van reproduir l'himne albanès.

stats