Societat 13/10/2019

Els canvis en les freqüències de TDT arriben a Encamp i Ordino

La intervenció es farà durant la matinada de dilluns a dimarts i també afectarà a la Cortinada, Sornàs, Sispony, Ansalonga i Vila

Agència Ana
1 min
Els canvis a la TDT continuen per Arans i Llorts. / ANDORRA TELECOM

Andorra la VellaEls treballs del canvi de freqüència de la TDT, que exigeix la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU), afectaran la matinada de dilluns a dimarts les zones d’Encamp, Ordino, Vila, la Cortinada, Sornàs, Sispony i Ansalonga. Aquests treballs comportaran un tall d’unes dues hores en l’emissió de diversos canals mentre duri la intervenció, a part dels canals afectats per aquesta re-sintonització.

Les cadenes de TDT que canviaran de freqüència seran Esport3, Euronews, TV5 Monde i Pirineus TV. A més, aquesta modificació s’aprofitarà també per permetre l’arribada d’Andorra Televisió en alta definició (HD).

Per a poder veure aquests cinc canals a partir del canvi, els edificis de pisos hauran de fer un petit ajustament en l’antena col·lectiva, mentre que als habitatges unifamiliars tan sols hauran de fer una re-sintonització dels canals de la TDT. La resta de zones del país s’anirà canviant progressivament durant el mes d’octubre.

stats