Societat 06/12/2019

Friday for Future demana als turistes que "facin un consum responsable"

Una cinquantena de persones donen suport a la iniciativa

Carles Alonso
1 min
El grup de 'Friday for Future' a la seva reclamació. / C. A.

Escaldes-EngordanyL'entitat Friday for Future (FFF) ha convocat aquest divendres una concentració a la plaça Coprínceps d'Escaldes-Engordany per reclamar un "consum responsable" als turistes que s'han acostat al país aquests dies. Una cinquantena de persones s'han aplegat per donar suport a la iniciativa.

Una vintena de joves han reclamat també als polítics, ara que s'està en plena campanya electoral comunal, que "promoguin polítiques de benefici al medi ambient, ja que si no ben aviat se'ns menjarà la porqueria que generem". En el mateix sentit, FFF ha tornat a demanar "transport públic gratuït i així "poder deixar el cotxe a casa". També han demanat a la ciutadania en general que "intentin reduir el consum de plàstics a les compres de Nadal".

A la concentració de la plaça dels Coprínceps d'Escaldes-Engordany s'hi han acostat diferents equips de campanya de dues de les quatre candidatures de la parròquia. En aquest cas, Rosa Gili i part del seu equip i Higini Martínez-Illescas amb diferents membres de la seva candidatura han volgut donar suport a la reivindicació dels joves.

stats