Societat 20/01/2021

La Fundació Crèdit Andorrà dona 1.300 productes de primera necessitat a Càritas i la Creu Roja

L'objectiu és donar resposta a les necessitats de la població derivades de la pandèmia

Ana
1 min
Els productes de primera necessitat lliurats a la Creu Roja. / FUNDACIÓ CRÈDIT ANDORRÀ

Andorra la VellaLa Fundació Crèdit Andorrà ha dut a terme una nova col·laboració amb el Banc d'aliments de Càritas i amb la botiga solidària de la Creu Roja. Es tracta de l'aportació d'un total de 1.287 unitats de productes de primera necessitat, és a dir, productes alimentaris, d'higiene personal i de la llar.

En concret, la fundació ha lliurat 70 caixes amb 857 unitats de productes a la botiga solidària de la Creu Roja, i 32 caixes amb 430 unitats de productes al Banc d'aliments de Càritas, entitat amb qui continua col·laborant, a més, amb el finançament de vals de compra mensuals de productes frescos als supermercats.

Una part dels productes lliurats per la Fundació Crèdit Andorrà. / FUNDACIÓ CRÈDIT ANDORRÀ

La Fundació Crèdit Andorrà ha ampliat durant els últims mesos el seu suport a les diferents entitats socials del país amb què coopera, amb l'objectiu de contribuir a donar resposta a les necessitats de la població. Les circumstàncies actuals, a conseqüència de la Covid-19, han agreujat la situació econòmica de moltes famílies que s'acullen a aquestes ajudes.

La directora de la fundació, Francesca Ros, ha explicat que "el nostre compromís és estar a prop de les persones i, especialment, dels col·lectius més vulnerables. Per això impulsem i col·laborem amb iniciatives que treballen per cobrir les necessitats bàsiques de la població i contribuir al benestar general".

stats