Societat 02/09/2019

La Fundació Crèdit Andorrà obre les inscripcions del programa 'Envelliment saludable'

La temporada ofereix cursos d’idiomes, de noves tecnologies, sortides guiades i tallers preventius sobre salut

Agència Ana
1 min
Un dels cursos a L'espai, de la Fundació Crèdit Andorrà. / ANA

Andorra la VellaLa Fundació Crèdit Andorrà ha obert aquest dilluns les inscripcions de la nova temporada d’iniciatives destinades a les persones majors de 60 anys, que es duran a terme a L’espai, el centre social d’activitats i formació de l’entitat. Aquestes activitats, que formen part del programa ‘Envelliment saludable’, tenen per objectiu proporcionar eines per ajudar a envellir de manera més sana i fomentar l’activitat física.

La programació d’aquesta temporada inclou cursos d’idiomes, de noves tecnologies, així com sortides i visites culturals. Aquesta temporada també s’amplien les temàtiques dels tallers preventius amb sessions per tenir cura de la visió, per prevenir la incontinència o per conèixer millor l’osteoporosi o la diabetis. També es repeteixen tallers amb molt bona acollida per part dels participants com són el taller d’habilitats socials o d’estimulació de la memòria mitjançant la informàtica.

Les iniciatives estan especialment pensades per donar resposta a les inquietuds de les persones més grans de 60 anys. Amb aquestes activitats, la Fundació Crèdit Andorrà participa en l’aportació d’eines i de mitjans per incidir positivament en el seu benestar, accions emmarcades en el compromís social que la defineix des de la seva creació el 1987.

Inscripcions

Les inscripcions es poden formalitzar trucant al telèfon 86 80 25 i també personalment a les instal·lacions de L’espai (c/ Josep Viladomat, 17, 1r, d’Escaldes-Engordany).

stats