Societat 02/11/2020

La Fundació Crèdit Andorrà organitza un taller de Power Point a l'aula virtual de L'espai

L'activitat tindrà lloc del 3 al 17 de novembre entre les 11 i les 12 hores

Ana
1 min
Un curs de L'espai. / ARXIU ANA

Andorra la VellaLa Fundació Crèdit Andorrà continua la formació virtual a L’espai, el centre social d’activitats i formació per a persones més grans de 60 anys. Aquest mes de novembre comença un curs de Power Point, que se suma als tallers sobre noves tecnologies i idiomes que ja estan en funcionament. En aquest curs, els usuaris aprendran a crear diferents presentacions amb imatges, gràfics i totes les eines de què disposa el programa. Aquesta nova activitat tindrà lloc del 3 de novembre al 17 de desembre, dimarts i dijous, de les 11 a les 12 hores.

La Fundació Crèdit Andorrà va posar en marxa la plataforma de formació virtual de L'espai arran de la situació sanitària derivada de la pandèmia de la Covid-19 per estar més a prop de la societat i fomentar, a través d’eines virtuals, la formació. La plataforma de formació virtual de L’espai, a través de la qual es desenvolupa el programa 'Envelliment saludable' aquesta temporada, compta amb més de 110 subscriptors i les càpsules formatives tenen una mitjana de 80 visualitzacions. Les que desperten més interès, com les relacionades amb les noves tecnologies, arriben a acumular més de 120 visualitzacions.

Aquesta proposta de la Fundació Crèdit Andorrà està pensada per poder seguir la formació en directe. Per fer-ho s’ha de tenir en compte el dia i l’hora de cada activitat i connectar-s’hi a través de la plataforma de formació virtual de L’espai, a l’adreça www.fundaciocreditandorra.ad.

stats