Societat 02/06/2014

Gaymz Andorra rep el suport de l'associació francesa 'Arc En Ciel' i de les 'Panteres Grogues' Barcelona

Durant les dues pròximes setmanes des de Tolosa ajudaran a l'entitat andorrana a difondre la jornada dels Gaymz a través de diverses publicacions especialitzades i de les xarxes socials

Ana
1 min

Andorra la VellaGaymz Andorra ha explicat en un comunicat que Arc En Cielcomença aquest mateix dilluns i fins al dia 14 una agenda plena d'actes de tota mena que són "inclusius i oberts a tothom". A més, durant les dues pròximes setmanes des de Tolosa ajudaran a l'entitat andorrana a difondre la jornada dels Gaymz a través de diverses publicacions especialitzades i de les xarxes socials. També parlaran dels Gaymz en l'acte d'obertura i durant la ,Marche des Fiertés que l'any passat va reunir prop de 20.000 participants en un recorregut pacífic i lúdic pels carrers de Tolosa.

D'altra banda, en aquesta primera edició de Gaymz Andorra es comptarà amb la col·laboració de les Panteres Grogues, de Barcelona. Es tracta d'una associació sense ànim de lucre que fomenta l'associacionisme i la reivindicació de la igualtat de les persones 'lgtb' a través de l'esport. Va néixer el 1994 i actualment compta amb 640 socis i sòcies. Alguns d'ells vindran a competir en les proves esportives dels Gaymz.

El col·lectiu andorrà assenyala que amb l'adhesió d'aquests suports Gaymz Andorra referma la seva presència fora de les fronteres del Principat, després d'una campanya de comunicació intensa que ha volgut cobrir totes les associacions, grups, revistes i publicacions d’àmbit 'lgtb' de Catalunya, Balears, Aragó i Madrid.

stats