Societat 22/07/2019

Gea i Garcia, encausats per blanqueig de diners

L'advocat del secretari general de la FAF demana l'arrest domiciliari

Ara Andorra
1 min
Primera reunió del Comitè de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA a Andorra / FAF

Andorra la VellaFonts de les defenses de Tomàs Gea i Josep Garcia han confirmat a RTVA que la Fiscalia ha trobat indicis per encausar-los de blanqueig de diners i el cas ha passat automàticament a mans d'una batlle especialitzada en aquest tipus de delictes, Maria Àngels Moreno.

L'expresident de la federació Víctor Santos, l'únic que està en llibertat dels encausats, no està implicat en aquesta nova acusació. A Santos se li imputa administració deslleial i frau a la CASS.

El secretari general de la FAF i el tresorer segueixen a la presó. L'advocat de Gea ha sol·licitat a la nova batlle que el deixi sortir de la Comella i pugui quedar en llibertat en règim d'arrest domiciliari. La demanda es va presentar divendres passat i esperen resposta, informa la televisió pública.

L'estat de salut del secretari general, que pateix problemes de cor, ha empitjorat durant la seva estada a la presó i fa uns dies va haver de ser traslladat a l'hospital de Meritxell per unes complicacions. La defensa ha presentat diversos certificats mèdics per avalar la necessitat de deixar el centre penitenciari.

Gea i Garcia han estat encausats ara per blanqueig de diners, que se suma als delictes de frau a la CASS, administració deslleial i apropiació indeguda.

stats