Societat 24/07/2019

Gea surt de la presó i es troba en arrest domiciliari

La batlle ha pres la decisió per l'empitjorament del seu estat de salut

Joan Ramon Baiges
1 min
Primera reunió del Comitè de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA a Andorra / FAF

Andorra la VellaEl secretari general de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), Tomàs Gea, es troba des de passades les 17 hores d'aquest dimecres a casa seva en condició d'arrest domiciliari amb control monotoritzat, el que vol dir una polsera de control que està vigilada per la policia, segons ha confirmat el seu advocat aquesta mateixa tarda.

El directiu ha estat posat en llibertat per raons de salut, ja que pateix una malaltia cardíaca. La batlle Maria Àngels Moreno, que ha agafat el cas fa un parell de setmanes, ha pres la decisió després de rebre diversos informes mèdics que alertaven de l'empitjorament de l'estat de salut. En aquests informes s'alertava que Gea no podia portar una vida d'acord amb les seves necessitats de salut, ja que no podia fer activitat esportiva ni tenir la dieta necessària que refereix el problema de cor que pateix.

Segons el seu lletrat, en els darrers dies s'havia constatat un progressiu estat d'empitjorament de l'estat de salut del directiu de la FAF per les condicions de vida que tenia a la presó, el que ha accelerat la decisió de la batlle. Gea està acusat de frau a la CASS, administració deslleial, apropiació indeguda i blanqueig.

stats