Societat 27/02/2019

Genís Besolí: "És una satisfacció després de tant de temps de lluita"

El fill de l'empresari lauredià lamenta que no hagi pogut estar tot aquest temps al seu costat i diu que ara han de fer "moltes coses" junts

ARA Andorra
1 min
“Aquí veus la diferència amb un judici de veritat”

Andorra la VellaPocs moments després que la jutge hagi determinat la llibertat provisional de Joan Besolí i Sandro Rosell, el fill de l’empresari lauredià, Genís Besolí, ha mostrat la seva satisfacció en declaracions al programa ‘El món a RAC1’. Ha destacat que “és una satisfacció després de tant de temps de lluita”.

El fill de Besolí ha recordat que després d’haver patit un accident que el va deixar en cadira de rodes el seu pare no va rebre cap permís per poder-lo veure. “En cap moment li van donar cap permís per anar-me a veure”, ha lamentat, afegint que sent “molta ràbia” per haver passat “tot” el que ha passat “sense tenir el pare a prop”.

Ha afegit, però, que ha portat “pitjor” el fet que el seu progenitor hagi estat en presó que el seu accident. “El que em sap greu és que ell s'hagi perdut tot el meu temps de recuperació després d’haver patit l'accident", ha destacat. De fet, ha conclòs que al seu pare li han “robat” poder estar al costat del seu fill. “Això ens ha passat per alguna cosa, com les males ratxes dels jugadors de futbol. Feia temps que no marcàvem un gol i ara hem tornat a marcar gols", ha manifestat. “Tinc ganes d’estar amb el meu pare i gaudir, que després de tant de temps hem de fer moltes coses”, ha conclòs.

stats