Societat 07/11/2019

El pediatre Gerardo Vizmanos, candidat de Vox

L'especialista en pneumologia pediàtrica és el primer dels suplents que es presenta a la circumscripció de Barcelona el 10N

Ara Andorra
1 min
Papereta de Vox a la circumscripció de Barcelona. / ARA ANDORRA

Andorra la VellaEl pediatre especialitzat en pneumologia i que exerceix al Principat, Gerardo Vizmanos, és un dels candidats a les eleccions generals espanyoles del 10N al Congrés dels Diputats amb el partit d'ultradreta Vox. Vizmanos figura a la papereta de la circumscripció de Barcelona com el primer dels sis suplents de la llista. L'especialista va treballar a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell del 2008 al 2016 com a metge adjunt del Servei de Pediatria i a les consultes externes de pneumologia pediàtrica. Actualment forma part de la cartera de metges de la CASS i exerceix a la seva consulta a Escaldes-Engordany.

Llistat de suplents de Vox a la circumscripció de Barcelona. / ARA ANDORRA

Vox concorre a les eleccions generals espanyoles després d'haver aconseguit representació a les eleccions del mes d'abril passat. Segons el programa electoral, les seves principals propostes se centren en la supressió de l'autonomia catalana, la il·legalització dels partits "que persegueixin la destrucció de la unitat territorial de la nació espanyola i la seva sobirania" i protegir al màxim als símbols de la nació "especialment la bandera, l'himne i la corona". En els darrers dies els mitjans de comunicació espanyols s'han fet ressò de les dades falses que el líder del partit ha enumerat en els debats electorals i de l'espot electoral que Televisió Espanyola va decidir no emetre en horari de protecció infantil on es veien agressions provocades per persones migrants junt amb un discurs d'Abascal acusant la immigració il·legal d'haver causat un repunt de la criminalitat.

stats