Societat 22/08/2022

El gimnàs LAUesport tanca fins al 8 de setembre per renovar els espais

Des de la direcció s'ha acordat amb altres centres del país que els abonats puguin anar a practicar esport a les seves instal·lacions mentre duren els treballs

ARA Andorra
1 min
Una imatge del gimnàs de LAUesport.

Sant Julià de LòriaEl gimnàs de LAUesport romandrà tancat entre aquest dilluns i el 8 de setembre per canviar el parquet i totes les màquines. Així, tal com informen des del comú de Sant Julià de Lòria, durant aquest període es renovarà tot el parquet i es canviaran totes les màquines cardiovasculars i de tonificació amb plaques de pes i discos i de pes lliure. La resta d'instal·lacions, com ara les pistes de pàdel i la piscina, continuaran obertes.

Des de la direcció s'ha acordat amb altres centres del país que els abonats puguin anar a practicar esport a les seves instal·lacions mentre duren els treballs. Així, es podrà anar al complex esportiu d'Encamp, al centre esportiu del Pas de la Casa, a Ordino, als Serradells i també al gimnàs de les piscines comunals d'Escaldes Engordany (del 22 al 26 d'agost).

Cal recordar que el passat mes de juny, el comú i l'empresa Salter Esport, dedicada a la maquinària esportiva, van signar un contracte de compravenda per permetre renovar totalment l'espai de gimnàs de LAUesport. L'acord per l'adquisició del material, xifrat en poc més de 179.000 euros, estableix uns terminis de pagament a través d'una quota mensual a comptar des del gener de l'any que i fins al desembre del 2028. D'aquesta manera, la corporació podrà assumir la renovació d'un dels espais més utilitzats pels usuaris de LAUesport.

Entre el material adquirit, que arribarà a primers de setembre, hi ha bancs per fer abdominals, peses, cintes de córrer, estores per a la pràctica del 'fitness', bicicletes, el·líptiques, rems, barres fixes, zones d'entrenament, escales, plataformes per a salts, sacs de boxa, ancoratges, cinturons i cordes.

stats