Societat 07/02/2024

Govern acorda incrementar en dinou les places de residència assistida del Cedre

També s'afegeixen cinc llocs més al conveni amb la societat Centre de Serveis Assistencials Domus VI-Salita

ARA Andorra
1 min
El centre sociosanitari el Cedre

Andorra la VellaEl Govern ha aprovat aquest dimecres, a proposta de la ministra d’Afers Socials i Funció Pública, Trini Marín, el conveni de col·laboració amb el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) per incrementar en dinou les places de residència assistida al centre sociosanitari El Cedre. A la vegada, el Consell de Ministres va aprovar en la sessió del 24 de gener una addenda al conveni existent amb la societat Centre de Serveis Assistencials Domus VI-Salita per a la concertació de cinc noves places de servei de residència assistida.

Així doncs, se sumen un total de vint-i-quatre noves places de residència assistida concertades a les 222 que ja disposa l’Executiu actualment, assolint les 246 places globals entre el Cedre (109), la clínica geriàtrica Sant Vicenç d’Enclar (45), la residència Clara Rabassa (7) i Salita (85).

Pel que fa a Salita, gràcies al canvi en el conveni actual s’amplia en cinc noves places, que corresponen al servei de residència assistida i estan destinades a persones amb un grau de dependència greu o molt greu (GDA 3-4). Així doncs, amb les noves places s’assolirà un total de 85 pel règim de residència assistida. En paral·lel, es recorda que, a més de les places en residència assistida, el Govern té concertades 10 places de servei Respir i 14 places de servei de dia al Centre de Serveis Assistencials Domus VI-Salita.

stats