Societat 15/06/2022

El Govern busca un arquitecte per a la redacció del projecte de reforma de la gossera

Les actuacions serviran per millora les instal·lacions atenent les demandes de les associacions

ANA
1 min
La gossera.

Andorra la VellaEl Govern ha aprovat l'obertura d'un concurs públic per la selecció d'un professional de l'arquitectura per la redacció del projecte i direcció de les obres de reforma de la Gossera oficial. Així, i tal com ja van explicar el cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, durant la visita a les instal·lacions l'octubre passat, l'executiu tenia pressupostades actuacions de millora a les instal·lacions atenent les demandes de les associacions.

El projecte, que té la voluntat de millorar els espais on estan els gossos, haurà de contemplar millores a les instal·lacions existents, tant de les gàbies com dels espais exteriors, i l'ampliació de la caseta existent a fi de dotar-se d'uns millors espais per al personal, per l'atenció al públic i nova sala de cures.

S'ha contemplat com un concurs de mèrits obert als professionals de l'arquitectura que poden efectuar treballs d'aquesta naturalesa a Andorra. El concurs públic és nacional amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària. El plec de bases es pot descarregar gratuïtament i els interessats tenen fins al 14 de juliol per presentar-se.

stats