Societat 13/05/2019

El Govern se suma a la commemoració del Dia internacional contra la LGTBIfòbia

A partir del 17 de maig l'àrea de Polítiques d'Igualtat engegarà a les xarxes la campanya #estimantladiversitat

Agència Ana
1 min
Una desena de persones s'han manifestat silenciosament davant del Consell General / M.T. (ANA)

Andorra la VellaFomentar la inclusió real i la no-discriminació per motiu d'identitat de gènere o per orientació afectivo-sexual i, a la vegada, donar a conèixer els obstacles que afronten en el seu dia a dia les persones LGTBI. Aquest és l'objectiu pel qual l'àrea de Polítiques d'Igualtat del departament d'Afers Socials del Govern engegarà a partir del divendres 17 de maig una campanya de sensibilització, coincidint amb el Dia internacional contra l'homofòbia, la lesbofòbia, la transfòbia i la bifòbia.

Segons ha informat el Govern a través d'un comunicat, la campanya tindrà dues vessants. Per una banda, amb l'objectiu de difondre'l per les xarxes socials, s'ha subtitulat al català 'The Riddle', un vídeo creat per l'oficina de les Nacions Unides que vol reafirmar els drets de les persones LGTBI i difondre un missatge d'unió per crear un món més lliure i igualitari. De l'altra, a partir del 17 de maig es podrà veure, també a través de les xarxes socials, la campanya audiovisual '#estimantladiversitat', un curtmetratge creat per l'àrea de Polítiques d'Igualtat amb el que volen transmetre que l'amor no entén "de barreres, ni de sexes ni de gèneres" i que el paper de les persones que s'identifiquen com aliats va més enllà de la tolerància silenciosa, sinó que també han de cooperar per construir una societat més inclusiva.

Per facilitar una via d'assessorament i orientació àgil, el ministeri d'Afers Socials perllongarà l'accés directe al Servei d'Igualtat des del seu web. A més, es distribuiran adhesius commemoratius amb els colors representatius de la bandera LGTBI.

stats