Societat 26/11/2019

El Govern exposa a les dones els avenços en igualtat

Espot i Pons tracten amb l'ADA i Acció Feminista qüestions com l'Observatori de la Igualtat i el servei d’informació sexual i reproductiva

Agència Ana
1 min
Membres d'Acció Feminista. / M. F.

Andorra la VellaEl cap de Govern, Xavier Espot, i el secretari d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Marc Pons, s’han reunit aquest dimarts a la tarda amb membres de les diferents associacions feministes del país. Hi han participat representants de l’Associació de Dones d’Andorra i d’Acció Feminista d’Andorra. La trobada s’emmarca en un seguit de reunions de treball impulsades des del Govern iniciades el mes d’agost on s’ha convidat a totes les entitats d’aquest perfil.

En la trobada, el cap de Govern i el secretari d’Estat han explicat els avenços que s’han fet els darrers mesos en la Llei d’igualtat de tracte i no discriminació i en l’Observatori de la Igualtat que se’n desplega. Així, els han facilitat el text i se les ha convidat a fer aportacions a aquest decret regulador en un termini de quinze dies.

També s’ha tractat la Llei d’igualtat efectiva entre dones i homes que està en procés de redacció i s’espera comptar amb els seus suggeriments abans de final d’any. D’altra banda, durant la reunió s’ha explicat a les participants el projecte del servei d’informació sexual i reproductiva que el Govern presentarà durant els pròxims dies. Una proposta que ha estat ben rebuda per les associacions, tal com informen des del Govern.

Espot i Pons s’han emplaçat a trobar-se de nou amb les representants de les associacions feministes en una nova reunió durant les pròximes setmanes.

stats