Societat 18/09/2019

El Govern i la FAF acorden el canvi de la gespa de l’Estadi Nacional

L'herba, que s'havia d'instal·lar a la Borda Mateu, es col·locarà de manera provisional pels partits de la selecció

Agència Ana
1 min
Posada en joc inaugural al nou Estadi Nacional / Govern d'Andorra

Andorra la VellaEl ministeri de Cultura i Esports ha arribat a un acord amb la Federació Andorrana de Futbol (FAF) per canviar la gespa de l’Estadi Nacional de cara al partit del pròxim 17 de novembre que la selecció andorrana jugarà contra Turquia. La gespa de la instal·lació esportiva, finalment, no ha superat tots els requisits del test de la UEFA, qui ha advertit que l’encontre contra la selecció turca no es podria disputar amb la gespa actual.

Així, la FAF ha ofert la gespa que s’havia d’instal·lar a la Borda Mateu, que es col·locarà, de manera provisional, a l’Estadi Nacional durant les pròximes setmanes. En l’exercici 2020, el Govern farà la instal·lació definitiva de la nova gespa al camp nacional, tal com ja estava previst. Un cop feta la instal·lació definitiva, la gespa propietat de la FAF s’ubicarà a la Borda Mateu. Amb aquesta solució, es garanteix que els partits de la selecció es jugaran a Andorra, tal com ja s’havia indicat.

L’actual gespa de l’Estadi Nacional, apta per a ús esportiu, es traslladarà al camp de futbol d’Ordino. Durant el període de canvi de gespa, el ministeri encarregat dels Esports està treballant amb la Federació Andorrana de Rugby per reubicar els entrenaments i els partits previstos que tenen lloc a l’Estadi.

stats