Societat 20/04/2022

El Govern millora l’accés al Prat de la Farga d’Ordino, on es construirà el centre de Grífols

El projecte que es licita té la voluntat de refer el pont existent avui dia, portant els serveis fins a peu de finca

ANA
1 min
El projecte de construcció del centre que s'ubicarà a Ordino.

OrdinoEl consell de ministres ha aprovat aquest dimecres, a proposta del titular de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, la licitació de les obres de millora de l'accés existent al Prat de la Farga des de la CG-3, la finca on està prevista la futura construcció del centre de recerca immunològica de Grífols, declarat Projecte d'Interès Nacional (PIN). Una de les obres previstes al PIN és la de millora de l'accés actual.

El projecte que es licita té la voluntat de refer el pont existent avui dia, portant els serveis fins a peu de finca (els serveis d'electricitat, telefonia i aigua potable es preveuen per l'accés que es proposa licitar). Els pendents també es milloraran a fi que la maquinària i camions d'obra puguin accedir al Prat de la Farga.

La licitació es fa mitjançant concurs públic nacional amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària. Les ofertes s'han de presentar en un sobre tancat, en horari d'atenció al públic del Servei de Tràmits del Govern, fins al 25 de maig del 2022. El plec de bases es pot descarregar gratuïtament als webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits del Govern.

Si es recull al Servei de Tràmits, s'entregarà en paper l'endemà d'haver efectuat la demanda, o bé en una clau de memòria d'acord amb els preus públics vigents. Es pot sol·licitar informació complementària a l'àrea d'Obra Pública del ministeri de Territori i Habitatge.

stats