Societat 28/08/2022

Govern ofereix una plaça amb contracte indefinit de cap d'àrea d'operacions

La data límit de presentació de la sol·licitud és el dia 7 de setembre

ARA Andorra
1 min
Edifici administratiu de Govern

Andorra la VellaA través del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), Govern va publicar un edicte en el qual ofereix un lloc de treball de cap d'àrea d'operacions adscrit al departament de Sistemes d’Informació del Ministeri d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana. La data límit de presentació de la sol·licitud és el dia 7 de setembre del 2022. L’hora límit serà la del tancament del Servei de Tràmits d’aquest dia.

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases de la convocatòria i la sol·licitud o ho recullin al Servei de Tràmits del Govern. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des dels webs www.tramits.ad. Si el recullen al Servei de Tràmits, se’ls entregarà en paper o bé en una clau de memòria d’acord amb els preus públics vigents. Si és en paper, se’ls lliurarà l’endemà de la demanda.

Les persones interessades han d’adreçar la sol·licitud al Servei de Tràmits, situat a la planta baixa de l’edifici administratiu del Govern, c/ Prat de la Creu, 62-64, d’Andorra la Vella, precisant el número de referència “11-2021 M cap d’Àrea d’Operacions”, acompanyada dels documents que s'especifiquen a l'edicte.

stats