Societat 27/08/2022

Govern ofereix una plaça de peó del COEX

La data límit de presentació de la sol·licitud és el dia 7 de setembre

ARA Andorra
1 min
Edifici administratiu de Govern

Andorra la VellaA través del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), Govern va publicar un edicte en el qual s'ofereix un lloc de treball, de cobertura temporal, de peó del COEX. La data límit de presentació de la sol·licitud és el dia 7 de setembre del 2022. L’hora límit serà la del tancament del Servei de Tràmits d’aquest dia.

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases de la convocatòria i la sol·licitud o els recullin al Servei de Tràmits del Govern. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des del web www.tramits.ad. Si es recullen al Servei de Tràmits, s’entregaran en paper o bé en una clau de memòria d’acord amb els preus públics vigents. Si són en paper, es lliuraran l’endemà de la demanda.

Les persones interessades han d’adreçar la sol·licitud mitjançant cita prèvia trucant al número 150, al Servei de Tràmits, situat a la planta baixa de l’edifici administratiu del Govern, c/ Prat de la Creu, 62-64, d’Andorra la Vella, en què han d’indicar el número de referència “011-2022 D Peó COEX”, i l’han d’acompanyar dels documents que s’especifiquen a l'edicte.

stats