Societat 30/08/2022

Govern ofereix una plaça de tècnic jurista amb contracte indefinit

La data límit de presentació de la sol·licitud és el dia 7 de setembre

ARA Andorra
1 min
Edifici administratiu de Govern

Andorra la VellaA través del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), Govern ha publicat un edicte en el qual ofereix un lloc de treball de tècnic jurista. La data límit de presentació de la sol·licitud és el dia 7 de setembre del 2022. L’hora límit serà la del tancament del Servei de Tràmits d’aquest dia.

Per presentar-se al procés de selecció cal que els aspirants es descarreguin el plec de bases i la sol·licitud de la convocatòria, o els recullin al Servei de Tràmits del Govern. La descàrrega és gratuïta i es pot fer des del web www.tramits.ad. Si es recull la documentació al Servei de Tràmits, s’entregarà en paper o bé en una clau de memòria d’acord amb els preus públics vigents. Si s’entrega en paper, es lliurarà l’endemà de la demanda.

Les persones interessades han de lliurar una sol·licitud al Servei de Tràmits, situat a la planta baixa de l’edifici administratiu del Govern, c/ Prat de la Creu, 62-64, d’Andorra la Vella, en què han de precisar la referència “101-2022 Tècnic jurista OMPA”, i l’han d’acompanyar dels documents que s’especifiquen a l'edicte.

stats