Societat 18/02/2019

Grandvalira inicia la instal·lació de les grades per les finals de la Copa del Món d'esquí alpí

Tindran una capacitat per a 1.000 persones al Tarter i fins a 1.500 a Soldeu

Ara Andorra
1 min
Inici de la instal·lació de les grades a Grandvalira. / GRANDVALIRA

Andorra la VellaGrandvalira ha iniciat aquest dilluns la instal·lació de les grades de les finals de la Copa del Món d'esquí alpí 2019. Tal com ha confirmat l'estació a través d'un comunicat, els treballs han començat aquest matí i l'equip tècnic ha traslladat al peu de la pista Àliga tot el material necessari per aixecar les graderies que tindran una capacitat per a albergar un total de 1.000 persones.

El traçat de l'Àliga del sector el Tarter serà l'escenari de les disciplines de velocitat, descens i súper gegant. Aquestes proves tindran lloc els dies 13 i 14 de març, tant en la categoria femenina com en la masculina. La pista Àliga també serà seu, el divendres 15 de març, de la prova per equips Alpine Team Event (ATE), que comptarà amb la participació d'Andorra.

Per la seva banda, les grades a peu de pista de l'Avet del sector Soldeu es començaran a instal·lar a finals d'aquest mes. Per a l'ocasió, l'equip tècnic prepararà una instal·lació per acollir fins a 1.500 persones. Aquesta pista rebrà les disciplines tècniques de l'eslàlom i l'eslàlom gegant, que tindran lloc els dies 16 i 17 de març.

L'entrada a les grades com a públic serà gratuïta i es podrà accedir a peu des de la part baixa de les dues pistes.

stats