Societat 29/01/2019

Grandvalira presenta nous forfets conjunts amb Arcalís

El domini segueix acumulant centímetres de neu gràcies a les nevades dels darrers dies

Agència Ana
2 min
Espectacular imatge de Grandvalira / GRANDVALIRA

Andorra la VellaGrandvalira segueix acumulant centímetres de neu gràcies a les nevades dels darrers dies; les precipitacions han deixat entre 70 i 80 cm de neu nova que han permès obrir pràcticament el 100% de l’estació amb uns gruixos d’entre 45 i 180 cm. Actualment es continua treballant per habilitar progressivament la totalitat de les pistes i instal·lacions de cara al cap de setmana, sempre que la meteorologia ho permeti. D’altra banda, si es confirmen les baixes temperatures, l’estació continuarà reforçant la producció de neu de cultiu per, entre altres, condicionar les parts altes del domini afectades pel vent així com les pistes negres i els snowparks. Es preveu que els gruixos puguin augmentar, ja que les previsions meteorològiques anuncien més nevades a partir d’aquest dimarts a la tarda i al llarg d’aquesta setmana.

A partir del proper dia 1 de febrer, els usuaris podran esquiar a Grandvalira i a Ordino Arcalís amb un únic forfet. Com a novetat, des d’aquesta temporada, Grandvalira suma Ordino Arcalís a la seva oferta esquiable; la combinació de les dues estacions permet oferir als esquiadors un producte de neu encara més capdavanter amb més quilòmetres i més experiències. Amb la compra del forfet de Grandvalira de més de quatre dies, l’usuari també té accés a l’estació ordinenca, podent esquiar a qualsevol de les dues estacions durant els dies de validesa d’aquest forfet.

Forfet Plus

Aquesta modalitat permet a l’usuari esquiar a Grandvalira i a Ordino Arcalís sense passar per taquilles. Cada dia d’esquí es carrega de manera automàtica directament a la targeta de crèdit vinculada, i a partir del segon dia d'esquí s’aplica un descompte del 15%. Un forfet que permet gaudir d’un gran domini i d’una gran estació sense haver de passar per taquilles. Els usuaris de l’estació d’Ordino Arcalís també tenen la possibilitat d’esquiar un dia a Grandvalira amb el forfet de dos dies o més d’Ordino Arcalís.

stats