Societat 02/11/2021

Un grup de nens i nenes d'Escaldes-Engordany viatgen a l'Illa de la Reunió

Arxiu ANA
1 min
Els nens estaran quinze dies a l'Illa de la Reunió.

Escaldes-EngordanyFa 10 anys, el 2 de novembre de 2011, va ser notícia...

Un grup d’infants d’entre 10 i 11 anys d’Escaldes-Engordany es troben des del passat 30 d’octubre a l’Illa de la Reunió en el marc de l’agermanament que la parròquia andorrana i l’Etang Salé van signar el 1991. Al llarg de quinze dies el grup d’infants, integrat per onze nenes i nou nens, descobriran la cultura, la natura, la història o la gastronomia d’aquesta illa d’origen volcànic.

Els nens i nenes estan acompanyats durant tota l’estada per quatre monitors del Comú d’Escaldes-Engordany i del conseller de Comú, Eduard Molné, que ha viatjat amb ells durant la primera setmana. Els infants també conviuen amb les famílies dels nens i nenes que a principis d’any van venir a Escaldes-Engordany.

Enguany es compleixen vint anys de l’agermanament entre Escaldes-Engordany i l’Etang Salé. Va ser el 1991 quan es va iniciar aquest projecte i des de llavors, cada dos anys, infants d'Escaldes-Engordany i de l'Illa de la Reunió (Etang Salé) intercanvien les seves cultures. Per commemorar aquesta efemèride, el Comú d’Escaldes-Engordany obsequiarà a l’Etang Salé amb un vídeo on es repassen aquests vint anys d’història de l’agermanament a través d’entrevistes amb els seus protagonistes i un recull fotogràfic.

stats