Societat 20/04/2023

Grup Pyrénées celebra Sant Jordi

FNAC Andorra i Carrefour Epizen ofereixen un 10% de descompte en llibres

ARA Andorra
2 min
La façana de Pyrénées Andorra es vesteixen amb roses

Grup Pyrénées se suma, un any més, a la celebració de la diada de Sant Jordi. Els diferents negocis que aglutina el grup empresarial s'omplen de llibres i roses perquè celebris aquest Sant Jordi com et mereixes.

Epizen serà la primera vegada que festejarà Sant Jordi i per aquest motiu ha volgut condicionar diferents espais dins del seu hipermercat perquè el client pugui remenar, triar i comprar el seu llibre. Novetats literàries, best sellers, llibres infantils, de gènere manga, entre altres, omplen les pretatgeries. Els llibres electrònics també són una opció i IO: Electro&Home ho sap tan bé que t'ofereix el nou Kobo Elipsa 2E per un preu de 349 € (preu Espanya 399,99€). I per la compra de l'ebook IO: Electro&Home et regala 5 € perquè et descarreguis el teu primer llibre a través de la plataforma de Rakuten Kobo.

Carrefour Epizen disposa d'un espai on trobar el llibre d'aquest Sant Jordi

Fins al pròxim diumenge 23 d'abril, tant FNAC Andorra com Carrefour Epizen i IO:Electro&Home (que només per aquests dies també disposarà d'un espai amb llibres físics) ofereixen un 10% de descompte en llibres.

Les signatures de llibres no hi faltaran. Dissabte 22 d'abril, al Fòrum de l'FNAC Andorra es donaran cita diferents autors perquè t'emportis el teu llibre signat cap a casa. Aquests són els escriptors del moment que et trobaràs a l'espai esmentat:

· Noemí Rodríguez “El que mai et vaig dir” de 18 h a 20 h

· Francina Pons “Moles i molins fariners d’Andorra” de 18 h a 20 h

· Pau Chica Fernàndez “Andorra i la Guerra Civil Espanyola” de 18 h a 20 h

· Joan Peruga i Txema Díaz-Torrent “Shanghai Andorra” de 19:30 h a 20:30 h

· Grela Bravo “Maneras de decirlo” de 18 h a 20 h

· Iñaki Rubio “Morts qui us ha mort?” de 18 h a 19 h

· Josep Dalleres "El camí de la Constitució" de 18 h a 20 h

FNAC Andorra aplica un 10% de descompte en llibres

Si encara no saps quin llibre comprar i ets client de My Pyri has de saber que FNAC Andorra ha posat a la teva disposició una guia per ajudar-te a triar la millor història literària perquè passis una bona estona. Aquesta guia la trobaràs dins l'app de My Pyri - si encara no disposes d'ella només has de descarregar-te-la al teu mòbil i a partir d'aquí gaudir dels diferents avantatges que et brinda la mateixa aplicació- i conté una vuitantena de pàgines amb diferents propostes literàries.

Finalment, si les teves compres en llibres superen els 30 € podràs endur-te la tote bag exclusiva que ha dissenyat FNAC Andorra per només 1,95 €. Només així podràs dir que has gaudit d'una diada de Sant Jordi completa.

stats