Societat 10/10/2023

Grup Pyrénées desenvolupa accions de conscienciació al voltant de la salut mental

Coincidint amb el dia mundial, la companyia celebrarà un seguit d’activitats adreçades a tots els treballadors de l’empresa

ARA Andorra
1 min
La façana de Pyrénées.

En el marc de les diverses accions que al llarg de l’any empren Grup Pyrénées per conscienciar al voltant de la salut i la prevenció, i coincidint amb el dia mundial de la salut mental que se celebra aquest dimarts, la companyia ha previst un seguit activitats adreçades a tot el seu equip professional.

Avui mateix tots els treballadors de Pyrénées rebran un correu electrònic amb un podcast de meditació realitzat per una psicòloga clínica col·laboradora de l’empresa. En el mateix missatge es proposarà una selecció de llibres de l'FNAC que tracten amb rigor i interès aspectes relacionats amb la salut mental. A destacar també que es posarà a l’abast de tota la plantilla, a través de la plataforma online de la companyia, un programa de 7 formacions relacionades amb la millora de la salut. Així mateix, el dia 19 d’octubre se celebrarà una trobada online amb la participació d'una psiquiatra especialista en salut mental. Aquesta trobada té per objectiu sensibilitzar al voltant de la importància de tenir cura de la salut mental.

Des de l'Àrea de Salut i Prevenció de Grup Pyrénées es treballa per a la millora de la salut en sentit ampli de les persones que treballen a la companyia. Des d’aquesta mateixa àrea es coordinarà aquesta nova iniciativa en col·laboració amb l’equip del One Team de Salut, un grup de treball que aplega diversos treballadors amb l’objectiu de tractar aspectes relacionats amb la salut. De la feina de tot plegat, n’han sortit dues accions saludables més: una classe de zumba i batxata el dia 18, i un torneig de pàdel el dia 20.

stats