Societat 14/04/2022

La Guàrdia Civil intervé 25.000 euros en dues actuacions a la Farga de Moles

Els dos propietaris són veïns de Barcelona i han continuat el viatge amb mil euros

ARXIU ANA
1 min
Les dues actuacions van tenir lloc a la duana de la Farga de Moles

Farga de MolesTal dia com avui de fa 10 anys, el 14 d'abril de 2012, va ser notícia...

La Guàrdia Civil ha localitzat aquest divendres 14.000 i 13.000 euros en dos vehicles que circulaven per la duana de la Farga de Moles en direcció a Espanya. Els dos propietaris són veïns de Barcelona i han pogut continuar el viatge amb 1.000 euros en concepte de 'Mínim de supervivència', mentre que les 25.000 euros restants han estat intervinguts per la policia.

La primera intervenció es va realitzar aquest divendres a les onze del matí, quan efectius de la Guàrdia Civil de la Secció d'Especialistes Fiscals de la duana de la Farga de Moles van localitzar en un turisme marca Subaru amb matrícula espanyola 14.000 euros. Els diners estaven amagats a l'interior d'una jaqueta situada al seient de l'acompanyant i els agents van identificar el propietari com a J.F.P. de 43 anys, veí de Barcelona.

La segona actuació va tenir lloc a les dotze del matí, a l'inspeccionar un turisme de la marca Ford amb matrícula espanyola. La Guàrdia Civil troba en un sobre guardat a la guantera la quantitat de 13.000 euros. El propietari del vehicle resulta ser A.R.G. de 48 anys i veí de Barcelona.

Els dos inculpats van poder continuar el viatge amb 1.000 euros en concepte de 'Mínim de supervivència', quedant la resta a disposició de la Comissió de Prevenció de Bloqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya.

Així mateix, se'ls aixequen les corresponents actes per ambdues infraccions a la normativa sobre blanqueig de capitals.

stats